Annoncører:

klik på logo for flere campingmuligheder

 

Vilkår og priser for annoncering her.

Campisternes Rejseportal på Facebook

Bliv ven med redaktøren

Gruppen Camping & Campingrejser

 

 

Partnerlinks:

 

 

 

Altid gode fotos på alle sider.

 

 

 

Hvem står bag ?

 

 

Info og rejseinspiration over 45 lande

Startside Regioner (indgangsside til alle campingpladser)

 

 


Velkommen 

Davs - mit navn er Hans Duggen. Dette website er en privat portal, skabt ud fra en dyb interesse om camping og specielt campingrejser. Campisternes rejseportal beskæftiger sig derfor primært med disse ting. Denne portal er uafhængig af forretnings- og foreningsinteresser, selv om  reklamer forekommer. Mit arbejde med denne portal er altså præget af lyst.

"Hovedkvarteret "  set fra luften.

Jeg har igennem de senere år haft tilknytning til flere campingportaler og magasiner, skrevet artikler og/eller rejseberetninger til disse.

Campisternes-Rejseportal er i bund og grund non-kommerciel. Annoncerne tjener udelukkende til at holde siden i gang. Modsat andre portaler vises reklamerne på alle sider. Jeg takker for støtten.

Fra og med 2008, efter at have linket til søgemaskinen siden 2004, er jeg også medarbejder i den nye søgemaskine Camping.info, som udgives fra Østrig og hvorfra man kan finde så godt som alle campingpladser i Europa. Se præsentation her. I 2006 har jeg oversat den danske tekst hos www.Towcar.eu , som er den eneste beregnings maskine for sikker kørsel med campingvognen.


Jeg har oprettet følgende på Facebook:

 

Campisternes Rejseportal på Facebook

klik på logo

Gruppen Camping & Campingrejser på Facebook

klik på logo

Her an du se hvad vi har kørt med gennem tiderne. klik på billedet.

Søgemaskinen over alle til hele Europa. klik på billede.

Europas bedste søgemaskine for campingpladser

     

LIDT OM OS SELV:

Som du vil se af køretøjs-siden, så har vi - på nær et enkelt tilfælde - altid haft begrænset med hestekræfter til rådighed. Dette har betydet, at der skulle (og skal !) bruges fantasi til at løse problemerne, når vogntrækket skal af sted. Være det sig en kort eller lang rejse. Vi har givet afkald på forteltet. Dels vejer det for meget, når man ikke har flere HK end man har, dels føler vi det efterhånden heller ikke for en nødvendighed og dels er vi lidt for doven. Selv det flotte Isabella-solsejl bliver nu for det meste hjemme og er erstattet af en markise, hvor det ene sidestykke kun bliver sat på, hvis vinden er generende. Fjernsynet bliver derhjemme og vi har derfor så godt som aldrig behov for El-tilslutning. De fleste vil måske mene at det ikke er den rigtige måde at gøre det på, men for os er det den rigtige. Vi prioriterer nemlig tilværelsen i naturen eller oplevelser på sightseeing højere end at sidde i campingvognen. Enhver kan jo som bekendt blive salig på sin egen facon. Så vi vil med disse sider fortælle, at selv om  bil, telt, camplet og campingvogn er af beskeden størrelse, så kan det være desto sjovere at gå på opdagelse i ind- og såvel som i udland. Fordi den nødvendige fantasi afløses af stor rejseglæde - og vi elsker at rejse med campingvogn, gerne i udlandet, men det danske land er ikke slettet af vor bevidsthed - tværtimod er kærligheden til hjemstavnen Danmark i bredeste forstand, men Lolland-Falster i særdeleshed, usvækket og dyb.

Velkommen til nogle sider, forhåbentlig til jeres inspiration for det alm. campingliv, rejseinspiration eller rejseforberedelser - være det sig i småt eller stort.

og i øvrigt: se you down the road....

se nogle juridiske forbehold på denne side.

 

Vort campingliv gennem tiderne ...

Mit campingliv begyndte allerede i min ungdom. Det første egne telt var min mors produkt, hjemmesyet af sengelærred, imprægneret og med stænger af træ, som blev spændt på cyklen. Siden fulgte et  "rigtigt" telt og endnu et par stykker. De blev lidt større og bedre med tiden. I en nystartet familie blev det til et villatelt, men da vi i 1978 var ved at regne væk både i Harzen og på Gudenåen, blev vi enige om at "nu var det nok". Efter hjemkomsten købtes en lille Adria 330, 2 år senere udskiftedes den med en Polar 445T. Nu stod vintercamping på programmet, og Polar´en  blev 14 år senere erstattet af en LMC 410MD.

Naturcamping og kulturelle oplevelser har stået på menuen, side om side, idet både min kones og mine interesser på andre områder kunne forenes med camping. Naturoplevelser med vandrestøvler og i military look eller i badetøj i kano i Norge, Sverige og Åland afveksledes med turistrejser til de mellem- og sydeuropæiske seværdigheder på det kulturelle område. Altså slotte, kirker, ruiner, fortidsminder og pragtfulde huse af enhver slags. Opera og teater i mange byer og så hjem til campingpladsen i lang kjole og smoking, hvis det er nødvendigt. Oldtidsminder i Pompeji og midnatssolen på Nordkap.  Campingture med børn, familie og nu børnebørn hører også til årets orden. Dem har vi det dejligt med og de har det dejligt med campinglivet.

Her er et lille udpluk af vore rejser, men du kan læse grundigt om disse på siden med rejseberetningerne. Til Danmark har jeg lavet en del rutebeskrivelser om Margueritruten og en tur til danske herregårde, som H.C. Andersen har besøgt, HCA-turen. Alle med det formål at komme med inspiration til gode indenlandske rejser. Endelig har jeg arrangeret campingrejser, senest til Balkan 2008, Belgien 2012 og Norsk Drømmetur 2013.

I Danmark er gennemført 3 temature med titlen "I H.C. Andersens fodspor", flere forskellige rundture gennem landet af almindelig karakter, 7 temature "Margueritruten", Sydhavsøerne Rundt og talrige andre indenlandske ture..   

De aftegnede rejser er kun de hovedsageligste.

 

LYSGRØN = Den store Spaniensrejse (2003)

RØD = Den store Skandinaviensrejse (2004)

Mørkeblå: Polen (1999, 2001, 2002).

Turkis = Den lille Skandinaviensrejse

VIOLET = Mange Frankrigsrejser, detaljeret kort ses her.

ORANGE = Østeuropas turene: Ungarn, (1985) Tjekkiet (1978, 1982, 2000),

BLÅ = 3 store Italiensrejser

GUL = Englandsrejsen

MØRKGRØN = 2 Ålandsture

BRUN = Alperne Rundt (2007)

SORT = Donauturen, heraf 320 km langs floden på cykel.

Lysblå - Den Iberiske Rundrejse (2009)

HVID - Svensk Rundrejse (2006)

HVID - Den lille Balkantur (2008)

RØD - Belgiske Højdepunkter (2012)

LYSBLÅ - Norsk Drømmetur (2013)

 

ingen markering:

"Sydhavsøerne Rundt"  (2014) sammen med norske campister.

Gode Campingpladser:

 

Ved skov og nær strand ved Storebælt

 

 

 

I sætter man pris på danskere her:

 

Med udsigt over Moldau i Prag

 

 

 

Eller hvad med en rejse efter disse steder:

 

 

En festlig campingbog - se link ved at klikke på foto bestilles her.